Adhatok már banánt az alma után? Öt hósak vagyunk, és már többször ettünk almát (hippest) fél üveggel/ tízórai
Figyelt kérdés
utána még mindig szopi van, nem akarom kiváltani még csak kóstolgatunk. de arra gondoltam hogy most adok neki almát banánnal biót veszek a boltban, vagy várjak addig amíg egy teljes üveggel megeszik? de még nem akarom kiváltani a szopit, és félek hogy akkor már nem kérne tízóraira cicit. tapasztalatok?2009. ápr. 15. 17:24
1/5 anonim válasza:
Én alma után inkább őszibarackot vagy sütőtököt adnék neki (mi így csináltuk annak idején).
9 hós baba anyuja
2/5 anonim válasza:
Még semmit nem kellene adni neki. Csak tejcsit. Nagyon vigyázni kell, mert nem biztos, hogy most észre veszed, hogy milyen károkat okoz a pici szervezetében a korai hozzátáplálás. A bélbolyhok észrevétlenül pusztulnak, és a káros anyagokat sem veszed észre, hogy símán átjutnak a bélrendszerén (6 hónapos koráig nyitott a bélrendszere, ezért nem ajánlatos addig hozzátáplálni). A következményekre akár éveket is várni kell.
3/5 anonim válasza:
Komolyan,megáll az eszem ettől a sok tudománytól!!!Le lehet pontozni nyugodtan.
Szerintem nyugodtan adhatsz neki banánt,csak azzal vigyázz mert sok babánál szorulást okoz.Az őszibarack is jó,ha gondolod.
4/5 A kérdező kommentje:
másodiknak: négy hósan már volt két foga, ami sok helyen azt jelenti hogy el kell kezdeni elválasztani, de nem teszem, mint mondtam csak kóstolunk, nagyon erős baba, mindent előbb csinál, és az hogy hat hó az sem napra pontosan értendő, szóval van baba aki még hét hósan sem elég fejlett ehhez, van aki előbb is az. ha nem tudná megemészteni zöld lenne a kakija az epefestéktől. amúgy én ammondó vagyok, ha nagyon éretlen lenne még hozzá meg sem enné, van ismerősöm aki nyolc hósan sem fogadott el semmit a tejen kívül. ő meg rábukik a kanálra annyira ízlik neki a savanyú alma... köszönöm a válaszokat, jó babázást mindenkinek
2009. ápr. 15. 19:27
5/5 anonim válasza:
mi 6 hósan kezdtük a gyümölcsöt (alma) szopi előtt egy-két kanállal, és 1-2 hét múlva már banánt is turmixoltam bele neki. de én leszedtem a széléről az erősebb rostokat, és levágtam a magjairól (mivel aprómagvas). tehát körbevágtam a banánt, a közepét megette apa.szorulása sem volt és imádja az alma-banánt, minden újat azzal kezdek hozzátáplálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!