Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyugtalanul eszik a...

Másnak is nyugtalanul eszik a babája?

Figyelt kérdés
Tápit kap üvegből és össze vissza mocorog. 3 és fél hónapos, kalimpál ide oda forgatja a fejét, kiveri a cumis üveget a szájából mint aki be van sózva. És nem is eszi meg az adagját, sokkal kevesebbet eszik. Lehet hogy nem eléggé éhes, de hát nem is eszik sokat.Mi baja lehet? Talán lehet jön a foga, azért?
2009. ápr. 15. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet még nem éhes.Várd meg amíg kéri a kaját.
2009. ápr. 15. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
3 óránként adok neki enni,de lehet hogy megpróbálom húzni kicsit az időt.
2009. ápr. 15. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem szintén 3,5hónapos a kislányom és ugyanaz a problémám, mint neked. Én 4 óránként vagy még ritkábban etetem, de csak mohóbban cuppan a cumisüvegre, de ugyanúgy kapkodja a kis fejét. Az adagját megeszi, de elég sokáig tart így. Az ínyét néztem én is, de nem látom, hogy meg lenne duzzadva, bár már 1,5hónapos kora óta nyálzik. Éjjel kicsit nyugodtabb, úgyhogy arra gondoltam, nappal is megpróbálok kicsit sötétebbet csinálni és minél ingerszegényebbé tenni a környezetet, hátha akkor jobban koncentrál az étkezésre.
2009. ápr. 15. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is próbálkozom ezzel az ingerszegény környezettel, hátha.
2009. ápr. 15. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! tápis babának elég 4 óránként enni. és igen, az ingerszegény környezet sem árt.

mostanában sokat mozgunk, nagyiéknál vagyunk (muszáj meló miatt), ezért a fiam gyakorlatilag átállt az éjszakai evésre. nappal alig tudom megetetni.

remélem Ti nem juttok idáig!

2009. ápr. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!