én rendeltem neki lekváros piskótás tortát. Barátnőm gesztenyéset csinál, az nagyon fincsi volt.
Ajándékok:
ugráló zebra(vateráról)
könyv, ruha, 100 db labda, kisautó, fp teknős, takarító készlet.. ennyi jutott eszembe
2011. aug. 20. 08:16
3/15 anonim válasza:
2 tortája volt: gesztenyés-gabonapépes, gyümölcsös
és tojás nélküli piskóta+túrókrém sok gyümölccsel.
ajándékba formabedobót kapott és etetőszéket.
2011. aug. 20. 09:04
4/15 anonim válasza:
Szia!
Én joghurtos tortát sütöttem neki (két-három falatot evett belőle), neki a gyertya és a tűzijáték tetszett.
Hintalovat, hintát, medencét, és lábbal hajtós autót kapott.
Az első válaszolónak! Köszi ezt a tök egyszerű receptet, kifogom próbálni!
2011. aug. 20. 09:46
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Fogalmam sincs mit kapjon a kislányom:)) Aminek örűl, megmarad emlékbe.... és ami nem 10.000 rekbe kerül.
2011. aug. 20. 09:55
6/15 anonim válasza:
Én csináltam egy túrótortát és egy joghurttortát, ajándékba pedig egy tolókaros bicajt kapott, összedobtuk rá a pénzt, így fejenként 2000-be került.
2011. aug. 20. 10:28
7/15 anonim válasza:
Olyan tortát csináltam, mint az első válaszoló linkelt - tényleg isteni fincsi, fél óra alatt elpusztítottuk -, és kapott egy szülőkaros triciklit, meg sok apróságot: kemény fedeles könyveket, kis autókat, apróbb játékokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.