Csill79 kérdése:
Adtok zoknit otthon, ebben a dög melegben a babátokra?
Figyelt kérdés
9 és fél hós lánykámra Én nem adok.Mezitláb van egész nap.Járó lap van mindenhol.Állni már régóta tud,most már lépeget kapaszkodva.2011. aug. 19. 22:25
11/14 anonim válasza:
Én nem adok, sőt reggel ébredés után csak tiszta pelust kapott 1,5 éves fiam.
Aztán felkelt az apja is, és ő adott rá body-t is, meg zoknit is.
Nálunk ez örök vitatéma... Én sem hordok zoknit ilyenkor, páromon 50 fokban is van.
12/14 anonim válasza:
9,5 hós szintén, nincs rajta zokni, kúszik, mászik, feláll, ül, járólap van, parketta van, kutyabaja. Most kis ujjatlan póló és pici rövidnaci van rajta.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ!Én továbbra sem adok rá,mert állítólag az egyensúly érzékének is jót tesz ha mezitláb van.Fázni meg tutira nem fázik:)
2011. aug. 20. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!