8 hetes kisbabám két napja "eszi" az öklét, ez mitől lehet?
Szerintem szopizni akar. Ne adj neki cumit, etesd igény szerint.
Lehet, hogy nem farkas éhes, de akkor is.
Nincs baj a cumival, csak meg kell lenni a maga helyének egy bizonyos kor után. Nekem négy hónapos a fiam, és már csak alváshoz cumizik, ez szerintem maradhat így. Legalább is egy darabig.
Valószínű, hogy tényleg azért eszi az öklét, mert éhes. Vagy az is lehet ám, hogy szomjas. De ha nem sír, csak rágja a mancsát, akkor hagyd csak, jól elfolalja magát vele, szerintem ez neki olyan, mint amikor mi csipszet vagy sósmogyorót eszünk, nem az éhség kedvéért, csak nasizunk. Hát ő is így lehet vele. Ha nagyon éhes lenne, sírna.
Szia!
Az én lánykám is csinálta, de nem volt sem éhes, sem cumis. Nyálzott is nagyon, és a védőnő közölte, hogy már több anyuka ugyanezt jelezte és valószínű fogcsírázási folyamat. Többször is csinálta havonta 1 hétig. AZtán abbahagyta. Lehet viszket a fogínye a fogcsírázás miatt. Ettől még nem jön ki a foga korán, mert az én lányom 6 hónapos és még nincs foga.
SOk sikert a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!