Néha elegem van a párom családjából. Hogyan lehet ezt elfogadni?
Én mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. Biztosan nem én pontoztam le. Hát igen nagyon szomorú hogy mindennel meg akarják etetni, nem bírják felfogni hogy mindennek megvan a maga ideje. Az ágnes pelenkát is ajnározzák hogy az milyen jó volt. ( egy kicsit kisebesedett a combikája a pisitől) persze szerintük a pelenka az oka mert a régi időkbe állandóan fürdették meg ágnes pelenkázták. Ezt túaggódják . DE hogy a megfelelő időben kapja a bébiételeket az persze mindegy.
Hálistennek nem volt még csak 1x rájuk bízva 1 órára amúgy mindig ott vagyunk mellette. Nekem semmi bajom nem lenne velük ha tiszteletben tartanák hogy mi hogy csináljuk a dolgokat és ők is úgy álnának hozzá. A teáról is azt olvastam hogy mézet 1 éves koráig nem szabad adni. Ők mondták az természetesebb így tettem a teába egészen eddig. MOst tudtam meg hogy nem szabadna. MOndjuk azt is olvastam hogy INdiába az újszülöttek többségének még kiskanállal is adnak mézet. DEhát jobb félni mint megijedni nem?KÜlönben az is baj hogy közel laknak hozzánk így nem okoz gondot átsétálni esténként. Csak azt nem értem miért olyan nehéz elfogadni azt amit mi a szülei akarunk a babának.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!