Van olyan babatea, amiben nincs cukor? 7 hónaposomnak szeretnék adni néha teát.
Van hippes termékmintánk, de az úgy írja, hogy cukor is s szénhidrád is van benne, s a szénhidrád miatt, ha cumisüvegből adjuk, s hogy abból való itatása a babának fogszuvasodáshoz vezethet. Itatni, ha úton vagyunk, azért könnyebb cumisüvegből, mint poharaznánk.
Néha adnék neki, ha olyan helyen vagyunk, ahol nem tudom megszoptatni, s addig is keresnénk valami kis zúgot.
Eddig vizet adtunk neki, már amennyire elfogadta, de nem nagyon akarja inni, s ilyen melegben jól jönne neki valami plusz folyadék is. Eddig a forralt csapvizet még meg is itta, de egyszer voltunk a szüleimnél, s ott eléggé klóros volt a viz, azóta nem issza, babavizet semmilyen fajtát, se a szentkirályit nem fogadja el.
én a gyümölcsleveket csak arra használom, hogyha nagyi vigyázza a lányunk álmát, és felébredne enni kérni, akkor ezt tudja neki adni (szopi helyett).
én nem akarom rászoktatni, mert barátnőm fia már nem is hajlandó vizet inni, úgy megszerette a gyümölcslevet.
Utolsónak. Az én fiam egyáltalán nem fogadta el a vizet, azért kérdeztem, mert kevés a tejem, s ilyen melegben azért szerintem szükségük van plusz folyadékra. Ma kivételesen megitta, de ha ivott is, egy pici kortyot, de azt is kiköpte.
Én sem szeretném rászoktatni, de ha nagyon nem akarja elfogadni a vizet, s szopizni se mindig akar, akkor muszáj vagyok mással is próbálkozni, s amint írtam, csak rítkán kapna. Kostoltatásnál eddig almát egyszer kapott italban, mert a kórházba mondta a védőnő, bébiételt ne vigyünk. S mivel sütőtök még nincs, s az jön a hozzátápiban, így azt kapott ma ital formájában, mivel folyadék. S emellett csak akkor kapna, ha úton vagyunk, bár teát itthon is adnék neki, de kivételesen akkor ha látom rajta, szomjas, de a vizet nem hajlandó inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!