Van olyan babatea, amiben nincs cukor? 7 hónaposomnak szeretnék adni néha teát.
Van hippes termékmintánk, de az úgy írja, hogy cukor is s szénhidrád is van benne, s a szénhidrád miatt, ha cumisüvegből adjuk, s hogy abból való itatása a babának fogszuvasodáshoz vezethet. Itatni, ha úton vagyunk, azért könnyebb cumisüvegből, mint poharaznánk.
Néha adnék neki, ha olyan helyen vagyunk, ahol nem tudom megszoptatni, s addig is keresnénk valami kis zúgot.
Eddig vizet adtunk neki, már amennyire elfogadta, de nem nagyon akarja inni, s ilyen melegben jól jönne neki valami plusz folyadék is. Eddig a forralt csapvizet még meg is itta, de egyszer voltunk a szüleimnél, s ott eléggé klóros volt a viz, azóta nem issza, babavizet semmilyen fajtát, se a szentkirályit nem fogadja el.
S a pickwick-es kimondottan baba tea?
Ami van pl. hippes, szentkirályi gyümölcsnektár, azt vizzel hígitsam? mert én simán adtam a múltkor neki, s holnap is úgy tervezem? 4 hótól való.
a pickwick nem kifejezetten babatea. nekem nem az a mérvadó, hogy rá írták-e, hogy babatea, hanem az hogy jó minőségű-e, csak gyümölcsből készült-e, adalékok nélkül.
én hígítottam a szentkirályi gyümölcslevet, úgy is nagyon szereti. és akkor valamivel olcsóbbra jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!