Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan babatea, amiben...

Van olyan babatea, amiben nincs cukor? 7 hónaposomnak szeretnék adni néha teát.

Figyelt kérdés

Van hippes termékmintánk, de az úgy írja, hogy cukor is s szénhidrád is van benne, s a szénhidrád miatt, ha cumisüvegből adjuk, s hogy abból való itatása a babának fogszuvasodáshoz vezethet. Itatni, ha úton vagyunk, azért könnyebb cumisüvegből, mint poharaznánk.

Néha adnék neki, ha olyan helyen vagyunk, ahol nem tudom megszoptatni, s addig is keresnénk valami kis zúgot.

Eddig vizet adtunk neki, már amennyire elfogadta, de nem nagyon akarja inni, s ilyen melegben jól jönne neki valami plusz folyadék is. Eddig a forralt csapvizet még meg is itta, de egyszer voltunk a szüleimnél, s ott eléggé klóros volt a viz, azóta nem issza, babavizet semmilyen fajtát, se a szentkirályit nem fogadja el.

2011. aug. 19. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezzel a problémával én is szembesültem. Saját készítésű teát adok neki, mert én nem találtam cukor nélkülit. Vagy gyümölcslevet vízzel hígítva-de csak babáknak valót, sima 100%-osat még nem szabad
2011. aug. 19. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Csinálj filteres teát neki, abban tuti nincs!
2011. aug. 19. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Mecsek baby teat tudom ajanlani. Filteres, lefozod, kihul es kesz.
2011. aug. 19. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
én 10 hótól adok olyan gyümölcsteát, amiben más nincs, csak gyümölcsök (pl.Milford, Pickwick-csipkebogyó). nagyon hígan és ízesítés nélkül adom, így is szereti.
2011. aug. 19. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
4 hónapos korától issza a Pickwick Csipkebogyó-hibiszkusz teát. Nagyon szereti, a csipkebogyónak hűsítő hatása van. 7 hós.
2011. aug. 19. 16:02
 6/12 A kérdező kommentje:

S a pickwick-es kimondottan baba tea?

Ami van pl. hippes, szentkirályi gyümölcsnektár, azt vizzel hígitsam? mert én simán adtam a múltkor neki, s holnap is úgy tervezem? 4 hótól való.

2011. aug. 19. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:

a pickwick nem kifejezetten babatea. nekem nem az a mérvadó, hogy rá írták-e, hogy babatea, hanem az hogy jó minőségű-e, csak gyümölcsből készült-e, adalékok nélkül.

én hígítottam a szentkirályi gyümölcslevet, úgy is nagyon szereti. és akkor valamivel olcsóbbra jön ki.

2011. aug. 20. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
A Pickwick-es nem kimondottan babatea. Nekem azt mondta a védőnő, hogy gyümölcsteát adhatok. Megnéztem az összetevőket, nincs benne fekete tea, csak gyümölcs, és ez a lényeg.
2011. aug. 20. 14:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Én ilyen szentkirályi gyümölcsnektárt, s hipest ritkán adok neki, még csak egyszer kapott, de az enyém még kostoltatás elején tart, szóval akkor nem fonto hígitani, csak ha többet inna, s ha gondolom? Akkor hígitás nélkül adhatom neki nyugodtan?
2011. aug. 21. 00:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kóstoltatni adod, akkor ne hígítsd, de ha majd szomjoltásra, akkor már igen. Én legalábbis nem hígítom (holnap kóstoljuk a szőlőlét) először. Viszont ha gyümölcslevet szeretnék neki inni adni, akkor majd teszek hozzá forralt vizet vagy babavizet. Mondjuk egyharmada lesz víz, kétharmada gyümölcslé.
2011. aug. 22. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!