Túl eheti magát a babó tápszerrel? Fájhat tőle a hasa?
Szia!Szerintem nem lehet túletetni,nekem még nem sikerült egyszer sem :)
Ha már túlságosan tele a pocija ( korábban is így volt már egy-két hetes korától ) egyszerűen kitolja a cuclit a szájából.Ha több levegőt nyel,megfájdulhat a pocakja,de ki is bukhatja a felesleget,így könnyít magaán.Meg persze büfi és puki.:)
Szia!
Nekem sikerült túletetnem 1,5 hónapos korában a kisfiamat. Az első adag elfogyasztása után ugyanúgy sírt, illetve szopizta az ujját, így mindig megkínáltuk egy további adaggal/ fél adaggal. Azt is bepuszilta. Gyakran még azután is ordított. Ez így ment 2 hétig. Teljesen ki voltam borulva. Mindenki (kisgyerekes anyukák, nagyszülők) váltig állította, hogy ez csak a 6 hetes növekedési ugrás hatása. A kisfiam 400 grammokat hízott hetente!
Két hét múlva megelégeltem, s nem adtam oda csak az első adagot. Amíg ordított, csak sétáltam vele. Próbáltam büfiztetni (korábban szinte nem is büfizett hami után). Végül kiderült, hogy a büfi maradt benn korábban is, azért ordított. A kis buta azt hitte, hogy a további hami majd segít. A nagy buta (én!) meg asszisztált ehhez. Szegénykémnek sötétzöld kakija volt folyamatosan (mármint ha 3-4 naponta sikerült végre kakilnia), hatalmasat pukizgatott. Első gyerekes anyukaként így jártunk sajnos.
3,5 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!