Mit tudtok a granulátumos babateákról, mennyire műanyag, olyan mint a felnőtteknek való, mert az rettenetes (? )
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 08:52
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem mind a két lányom nagyon szerette, mi hippeset ittunk. Én is megkóstoltam, és kellemes íze van, nem olyan műanyagos.
üdv. Csilla
2/4 anonim válasza:
Én kostoltam a hippest és szerintem, csak egy édes lötty az egész, tele cukorra. Én nem is adok a babámnak, csipkebogyó vagy kamillateát főzök neki.
3/4 anonim válasza:
szia, a hippesek nagyon jók, csak miután édes elveszi a baba étvágyát. - legalábbis nálunk ez volt. Minden mennyiséget megivott volna belőle a fiam, viszont utána nehezen ment a kaja. Arra jó ha az ember utazik vagy valamiért nem tud vinni, főzni friss teát. Adhatsz neki nyugodtan, bár én az előírt mennyiségnek a felét tettem a 100ml vízhez így hígabb lett és nem annyira édes. Egyébként nincs benne hozzáadott cukor. Egyedül annyi az egésznek a hátránya, hogy ha hozzászokik a gyerek, akkor már ugye elég kevés egy doboz, úgymeg már bazi drága ha mondjuk 2naponta kell venni... (7-800.-Ft/doboz) Sok vitamin van benne, úgyhogy rossznak biztosan nem rossz, vagy egészségtelen.
4/4 anonim válasza:
Mi is a HIPPet isszuk,és nem veszi el az étvágyunkat,sőt!!jobban is eszik azóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!