Beba H. A. A. R. tápszerrel kapcsolatban?
A kérdésre a válasz: Mi is ezt esszük már egy ideje, de nem betonszerű a széklete, teljesen normális, van hogy teljesen hig is.
Viszont én nagyon szenvedek a keverésével, mert mindig csomos marad. :( Hiába rázom nagyon erősen. Mindig eldugul töle a cumi és nem tudja szopizni a kislányom. :( Már éppen kiakartam irni kérdésben, hátha valaki tud adni tanácsot, hogyan csináljam.
Az elején a cumival is megszenvedtünk, mert az 1-es cumin nem tudta átszivni, az aventes 2-es sem a legjobb nekünk. A MAM-os 2-es viszont jó. Én is vettem aventes variálost, de abból ömlött a tej a szájába akárhogyan forgattam. Kedves válaszoló, aki azt használja, elárulnád a titkot, hogyan csinálod? :)
Vettem ma tápszert, délután evett először belőle, eddig nem bukott. Az orvosunk most szabadságon van, de majd megpróbálom megbeszélni vele, hogy írja fel az AR-t, tegyünk egy kísérletet, hátha nem lesz székletgond miatta! Nem tudom, megteszi-e, mert nagyon meg van győződve arról, hogy ártunk vele a babának.:( Ragaszkodik a 30-170 arányhoz, a HA 1-es javára.:(
NUK-os cumival próbáltam adni, ki tudta szívni belőle a picúr! [link]
Egyébként ezt a tápszert én mindig hidegen kevertem össze, mégpedig a tápszer adagoló kanál nyelével, s csak utána melegítettem fel a babának. Így nem lett csomós. Ha gondoljátok, próbáljátok ki!
Mindenkinek nagyon köszi, aki írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!