Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A DM-ben kapható Alnatura...

A DM-ben kapható Alnatura rizsital adható 5 és fél hónapos babának?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem nem. de van babáknak való ital,kész tápszer,gyümilé ami igen,azon a területen nézz körül. ha 1 éves lenne simán mondanám h próbáld ki de ő még nagyon pici
2011. aug. 18. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Kb 6 hónapos volt amikor a doki mondta hogy adhatok neki Rizsitalt. Mai napig azt issza. Szerintem a biztonság kedvéért kérdezd meg a védőnődet,de én adtam neki. Egy darabig Sinlakot folyékonyan és aztán a Rizsitalt. Tejallergia gyanus volt. Te miért szeretnéd azt adni neki??? A tápszerben több vitamin van, ha már nem tudod szoptatni.
2011. aug. 18. 17:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Az én babám is tejallergia gyanús, a tápszereket( több fajtát is) kihányja, felpuffad tőle, nem tudja inni. Van még tejem, de néha kevesebb, ezért szeretnék valamit helyette, ha az éppen kevés.
2011. aug. 18. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
HA-s tápszert adj neki,ha allergiás,akkor az mehet. ha bukós,akkor AR-es kell. és van HA AR-es is. gyógyszertárban segítenek. a rizsital nem fedezi a tejszükségletet.
2011. aug. 18. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen sajnos a rizstital nem fogja fedezni a tejszükségletet, de a dokink azt mondta, hogy ha tényleg allergiás lesz akkor végképp nem is ihat tejet, tehát a tejben lévő dolgokat más forrásokból kell neki megadni. Nekünk erre a célre a Sinlak pépet adta amit én higitott formában adtam neki cumisüvegből. Ez nálunk nagyon bejött!

Persze az én dokim tápszerellenes és ami alegtöbb teljes mértékben tejellenes is, ugyhogy lehet hogy ez volt az oka annak hogy ennyire elvezetett a tápszertől minket.

Ja és a 2. voltam.

2011. aug. 19. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy keves a tejed? probald meg minnel tobbet cicire tenni. szerintem meg felesleges neki ilyesmit adni..:) gyumolcsle az talan valamivel jobb...
2011. aug. 21. 13:01
 7/8 anonim válasza:
Nem!
2011. aug. 23. 14:18
 8/8 anonim válasza:

Na, most tejallergia vagy tejcukor-érzékenység? Mert nagyon nem mindegy...Ha tejcukor, akkor laktózmentes tej jöhet. Ha tejallergia, akkor még a rizsitalt sem szívesen itatnám meg vele...

Én kóstoltam a rizsitalt, elég pocsék, bár egy csecsemő biztos nem fog ellenkezni, legalábbis nem szavakkal:-)

2011. aug. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!