Alnatura magkeveréket ad valaki babájának? Hol lehet venni?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám, dúsítani szeretném az gyümiket. Használja valaki?2011. máj. 6. 11:03
1/5 anonim válasza:
Az alnatura a dm márkája.
én müzlit használok ebből a márkából. babának is . finom. megéri kipróbálni a termékeiket.
2/5 anonim válasza:
Igen, Dm márka, és én is használom. Vettünk már Alnatura kölesgolyót, rizspelyhet - szintén étel dúsításához.
S Alnatura ételízesítőt is használtunk már (bár azt magunknak, nem a babának).
3/5 A kérdező kommentje:
Zacskós formában lehet kapni? Vagy müzli szeletben? Ha müzli, milyen müzli, mi van benne? Melyiket vegyem előbb 4 hónapos babámnak?
2011. máj. 6. 11:12
4/5 anonim válasza:
müzlit még ne adj a babának majd csak ha tud rágni.
lehet kapni bio kukorica meg más pelyhet abból lehet neki adni.
amit én írtam müzli az már nagy gyereknek való rendes müzli zacskós meg van müzlipehehely is mézes másfél éves kortól.
a müzliszelet zacskós természetesen db-os kiszerelés.
5/5 anonim válasza:
Zacskós, legalábbis én zacskósat vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!