Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Elengedjem vagy ne?

Mit tegyek? Elengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés
Anyosom le megy videkre holnap vagy holnap utan es le vinne a 2 evrs kislanyomat. Attol nem felek h nem erezne jol magat vagy,h rossz kezekbe lenne. Nem tudom en h birnam nelkule. 100%-ig meg bizok anyosomba meg is felek el engedni.
2011. aug. 18. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak magad miatt ne tartasd otthon. Ha megbízható, rendes az anyós és szereti a gyereket és ami fontosabb, a gyerek is szereti a mamát, magad miatt ne tartsd otthon. El kell engedned. Ha most nem teszed, később Neked is nehezebb lesz és a gyerek is jobban ágyik majd el. Érezze jól magátz, addig Te meg barátnőzz, menj fordászhoz, körmöshöz, olvass újságot, főzz, süss, vagy kényeztesd a férjed :)
2011. aug. 18. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízol benne akkor miért ne? Nehogy már a te komfortérzeted miatt megvonj egy jó kis élményt a lányodtól..Ha máskor is el van a kicsi az anyósoddal minden gond nélkül akkor én hagynám, hadd vigye. Ha kocsival mennek, gondoskodj gyerekülésről és mindenről ami kellhet út közben neki,hogy te magad is megnyugodhass, nem történik vele semmi baj útközben ha vonattal akkor meg kár parázni, minimális százalékkal fordulnak elő vonatbalesetek hazánkba hál'isten!
2011. aug. 18. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem z mindent elmond, hogy a kérdést a BABÁK csoportba tetted. Mégha véletlenül is. TEm ég azt hiszed, ő egy kis csecsemő aki védtelen nélküled. Pedig ha tényleg megbízol az anyósban - ritka kincs, nekem elhiheted - akkor nem kérdés, hogy a lányod csak profitál ebből... Főleg ha van hozzá kedve a lánynak!
2011. aug. 18. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,igazatok van. Vonatal mennek es nagyon feltem,de egyszer ugy is el kell engednem. Csak meg olyan pici :). De az a fontos h neki jo legyen igy el engedem.
2011. aug. 18. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus szorongásos betegség!Én is ebben szedvedem!

Nekem is elvitte volna a gyerekeket s nem engedtem el.

2011. aug. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!