Lányom 17 hónapos és az utóbbi időben nagyon keveset hízik, szerintetek is azért mert le mozogja? Pedig szerintem nem eszik keveset! Bővebben lent!
Így néz ki a napi evészet:
Reggel amint felkel tej ital 220ml
kicsit később 1 szelet kenyér margarinnal, vagy 1 kevés felvágott, vagy 1 háromszög sajt stb..
ebédre 200 gramm körüli főzelék hússal,vagy valamilyen tészta de kb mindig ez a mennyiség
délután vagy túrókrém,vagy puding stb +általában még babpiskóta vagy dörmi szelet.
este megint valami főt étel kb ugyanannyi mint délben,vagy kenyér valamivel
mégis az utóbbi időben 100-150 grammot hízik havonta,azt mondják azért mert lemozogja, de a gyanakodnak felszívódási problémákra vagy anyag csere zavarra is!
Volt valakinek ilyen problémája?Ezután lesz kivizsgálás csak kíváncsi lennék mik a jelei ha ilyen problémája van!
Még csak 8.5 kg, tényleg baj lehet?
Szia!
SZerintem semmi baj nincs a lanyoddal. Az en kislanyom holnap lesz 17 hos, es detto ugyanez a helyzet. Piciket kevesebb volt a sulya mikor szuletett mint a tiednek. De rengeteget eszik! Es ugy no mint a gomba. Az elso honapokban nagyon gyorsan hizott, volt hogy azt mondtak h kicsit sok is :) Aztan a hizas jol lelassult, es elkezdett borzaszto utemben noni. Raadasul miota jarni tud, meg se all, egesz nap rohangal. 15 hosan volt kicsit tobb mint 8 kg, es 79 cm. Ez azota valtozott vmennyit, mert latni h hizott kicsit, es talan nott is. Ha jol erzi magat, jo az etvagya, es aranyosan no is,es a kaki pisi adag is normalis, akkor nem hinnem hogy barmi baja lenne. Nem vagyunk egyforma alkatok mi sem, a babak sem.
17 hónapos a kislányom.
2790-nel és 51 cm-rel jöttünk haza a kórházból.
1 évesen 9 kg és 77 cm volt, most pedig 10 kg (körül) és 84 cm.
5 hónap alatt kb. 1 kg-ot hízott. Egész nap meg nem áll, rengeteget mozog.
Van, mikor jobban, de van mikor alig eszik valamit. Változó. Most inkább nyúlt, mint hízott. :)
Szerintem a Te kislányodnál semmi gond.
Ahhoz a cm-hez teljesen jó a kg - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!