Mivel furdetitek a babatokat? 2 honapos a kisfiam, en eddig csak furdetokremet hasznaltam a vizeben. A koszmok ellen mit hasznajak? Es mivel lehet kitisztitani a fulet? Erdemes olajat hasznalni furdes elott?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 23:31
1/5 anonim válasza:
szia! én 6hós koráig fürdetőkrémeztem,aztán neogranormon habfürdő,mert akkor már nagyon pancsolt,játszott,imádta a habot. én-mea culpa-sosem olajoztam agyon,csak a hajlatokat,nyakát,meg a füle mögött.. koszmóra van sampon-jó drága-nekem bevállt a napraforgóolajas feláztatás,aztán fésüvel felkaparás.. de egyébként kb 1hó alatt el is mult..
2/5 anonim válasza:
Nekem a harmadik babám most lesz 4 hónapos. Még használjuk a fürdetőkrémet, az első kettőnél nem volt ilyen, most láttam először:-) Mellette egy ideje teszek a vízbe Gabi édes álom fürdetőt. A fülét csak kitörlöm a kifogó kendő csücskével, óvatosan. Olajat csak az első pár hétben használtam.
3/5 anonim válasza:
Fürdetőkrémezem én is. Azt használom a fejecskéjére is. Mikor az én babám elkezdett koszmósodni, azt olvastam valahol itt, hogy csipkével kell olyankor fürdetés közben áttörölgetni a buksiját. Az én babámnak bevált. :) 4 hónapos a picim, de a fejecskéjére én a mai napig használom minden nap a fürdetőkrémet, amit a csipkével áttörlök. Egyáltalán nem koszmós. A füleit én napraforgóolajba mártott, biztonsági fülpiszkálóval szoktam fürcsi előtt kitörölgetni, de csak a "kanyarokban" és a füle mögött. A hallójáratba nem dugom bele. Fürdés előtt én azért használok napraforgó olajat, hogy a hajlatokból a szöszöket kitakarítsam. A popsikrém is könnyebben lejön olajos vattával (fürcsi előtt), mintha vízzel mosnám csak le.
4/5 anonim válasza:
7,5 hós a babám, még mindig a gyógyszertári fürdetőt használom. Koszmóra simán bekentem a fejét babaolajjal, hagytam kicsit "ázni" és szopi alatt lekapargattam. Vettünk Babé koszmó elleni sampont is, igaz, hogy nagyon drága, de hónapok óta használjuk. Amikor koszmó volt, naponta használtuk, most már csak 2-3 naponta. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ne olajozzak, de a füle mögött pár naponta olajjal áttörlöm, amúgy simán megmosom a fürdetős vízzel. Ha áttörlöm a füle mögött babaolajjal általában kipattog neki, de néha nem elég a sima víz, ezért használom ritkán a babaolajat.
5/5 anonim válasza:
én kiskorában fürdetőkrémeztem, most már 7 hós múlt, neogranormon habfürdőt teszek a vizébe és nivea fürdetőt használok. a haját még most is a Babe koszmó elleni samponnal mosom kétnaponta, mert annyira makacs a koszmója, hogy még teljesen most sem tűnt el neki. szerintem nagyon jó sampon, bár nem olcsó! gyógyszertárakban lehet venni, direkt koszmóra való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!