Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírni hagyni vagy sem? Akik...

Sírni hagyni vagy sem? Akik sírni hagyták a babájukat, azok hogy bírták ki, közben mit csináltak? És anyuka reakciója befolyásolja a gyerek természetét?

Figyelt kérdés

Mi nem hagytuk soha sírni a babánkat. Ma már 2 éves, és nagyon jó gyerek. Persze néha van kis hiszti, de teljesen kezelhető, nyugodt hangnemmel, eltereléssel, stb. Megütni soha nem ütöttük meg.

De sokszor olvasom, hogy bizony van aki hagyja, ráadásul több órán át :( És ilyenkor mit csinál az anyuka? Hogy bírja ki?

Amikor nálunk üvöltés van, és ki vagyok idegileg, volt hogy megcsináltam, hogy ott hagytam a kiságyban, kimentem az erkélyre, rágyújtottam egy cigire, de még azt sem tudtam elszívni, mert 5 percig sem bírtam hallgatni ahogy üvölt és visszamentem hozzá mindig.

És az hogy nyugodt természetű a gyerekem, annak köze lehet ehhez, hogy nem hagytuk soha magában sírni?

2011. aug. 17. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor félreértettem a kérdést. (Én vagyok az ikres anyuka.) Így már én is egyetértek és term. nem sírni hagyni-párti vagyok. Egyébként nem is értem, hogy ÓRÁKIG hogy lehet nem felvenni egy babát. Szerintem egy normális anyukának is igénye, hogy megérintse, megpuszilja és szeretgesse a gyerekét, tehát nem csak a baba igényli az anyukát, hanem fordítva is kell hogy legyen. Elvégre nem vagyunk gépek. :-))
2011. aug. 18. 08:31
 12/13 Zsöff85 ***** válasza:
Nincs köze a természetéhez. Enyém nehezen kezelhető, pedig nem hagytam sose sírni.
2017. aug. 4. 14:50
 13/13 Zsöff85 ***** válasza:
2-es, nem minden gyerek nyugtatható meg ennyire könnyen. Természetesen ettől még nem kell őt sem sírni hagyni, csak mondom, hogy ez nem ennyire fekete-fehér.
2017. aug. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!