Öt és félhós fiamnak esze ágában sincs forogni! Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Olalra fordul a hátáról mindkét irányba, ennyi. Hátról hasra kéne először vagy forditva? Hogy segitsek neki? Ez már gáz? Pedig tök aktiv, nem lusta, élénk babus a fiam. Plédbe szoktam tenni és onnan kigörgetem, de magától meg sem próbálja. LÁthatóan ideges hanyadt, 2 perc után hisztizik igy, hasra teszem, azt is max 10-15 percig tűri, aztán fel kell vegyem.2009. ápr. 14. 16:58
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj a babák nem egyformák! :)Az én fiam is 5 és fél hós, ő már a hátáról hasra fordul, de ennyi vissza nem tud és állandóan üvölt. Meg lusta is lehet egy-egy dologban, pl. az ölemben gyönyörűen ül támasztás nélkül, tartja magát, de amikor azt mondom neki, hogy namármost üljél szépen az ágyon, nem hajlandó, rögtön hátra vágja magát direkt :D Lehetnek eltérések a babák között, a te picid is megfog fordulni egy kicsit később.
2/5 anonim válasza:
szerintem se aggódj, nincs még elkésve! És szerintem ne sürgesd, magától is rá fog jönni a dolgok nyitjára, a plédből kigörgetés nem igazán segítség neki.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam is ennyi idős, és ugyanez a helyzet... próbálkozunk minden nap, élvezi is, de ennyi. kicsit aggódom, de mindenki azt mondja,hogy nyugi, ne erőltessem. ezt tudom ajánlani.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, nem erölködök. Csak azt hittem hogy nagyon el vagyunk maradva!
2009. ápr. 14. 21:29
5/5 A kérdező kommentje:
Visszanézve kellett volna Dévény-torna , mert laza izomzata volt , tehat igenis gond, ha nem forog. Már a kezdeteknél látszik a problema, csak egyszerűbb várni, legyinteni.
2013. máj. 30. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!