Mit ajánlatok egy 3 hós kislány extraszáraz börére?
Figyelt kérdés
Nem tudom már mit vegyek meg, babámnak nagyon száraz a bőre, anyira hogy hámlik az egész hasa, háta és a keze. A doki felirt valamit de nem javul semmit 1 hó után sem.2009. ápr. 14. 16:04
1/10 anonim válasza:
A babé omega 3y6 testápolót próbáltad már? A kicsim ekcémás volt, és akkor kezdtük használni, azóta nem száraz a bőre.
2/10 anonim válasza:
A Babé termékek nekünk beváltak. Gyógyszertárban lehet kapni, drága,de pl a fürdető nagyon sokáig elég /500ml- 1 év/. A testápoló kb 2 hónapig.
3/10 A kérdező kommentje:
nem probáltam még! de ezt már ajánlotta a barátnőm de nem kapok sehol. Hol lehet ezt beszerezni? Illatszerbolt vagy nagyobb bababolt?
2009. ápr. 14. 16:08
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, kiprobálom, nem számit hogy drága csak jöjjön helyre a dolog. :)
2009. ápr. 14. 16:09
5/10 anonim válasza:
Lehet hogy a borgyogyasz is irna fel neki valami illat es vegyszermentes furdetot, valamint testapolot! Vidd el hozza, probald meg.
6/10 anonim válasza:
Nem rossz a babé, de nekünk a Lipobase repair vált be jobban, szintén gyógyszertárban vehető, ha esetleg mégsem javulna pár nap alatt a babétól...
7/10 anonim válasza:
szió
azért száraz mert klóros naon a viz amibe fürcsizik.
vegyél a gyógyszertárba neki napraforgó olajat. az a tutti.
8/10 anonim válasza:
Babé termékeket inkább csak gyógyszertárakban tudsz venni, én máshol még nem nagyon láttam! Elég drágák, de nagyon jók. száraz bőrre is jó termékük van, és a koszmó elleni sampon is nagyon hatásos, legalábbis nálunk. mindkettőt használnom kellett sajnos!
9/10 anonim válasza:
Lipikar Sindet a legjobb, még a Babe-nál is jobb. Gyógyszertárban lehet kapni 4000 Ft körül van. Keress rá itt a neten. Mi is ezt használjuk, a gyermekorvos ajánlotta, aki bőrgyógyász is.
10/10 anonim válasza:
Nekem a háziorvos írt fel krémet, tégelyes, gyógyszertáros készíti, csupa természetes anyagból, 250Ft. Ugyanez volt a helyzet a babámmal 4 hósan. Írt fürdetőkrémet is és testápolót is. 2 nap múlva gyönyörű lett a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!