Ha reggelre száraz a pelus, este még visszaadod ugyanazt?
Panelos 8. emeletes anyuka, nálunk úgy van, hogy van kulcsunk a mellettünk levő lépcsőházhoz és a tetőhöz, így ha rossz a lift felmegyek a másik lépcsőházban a X.-re, onnan a tetőre és vissza a saját lépcsőházamba. Én a tizediken lakom. Klíma, esetleg? 30 fokban azért elég gáz aludni-gyereket altatni...
(én vagyok a hőmérséklet szabályzós anyuka, itt sincs klíma, de van pl redőny mindenhol, meg éjszaka nyitott ablakok, most épp 26 fok van a napos oldali szobákban...)
Reggelente mindenki tiszta ruhát ad a gyerekre, evidens.
Még azt nem értem, hogy ugye éjszaka beizzad a gyerek a pelenkába, a pelenka ezért már "nem friss", nem tiszta. Ekkor a gyerekedet berakod a zuhany alá, mielőtt ráadod a tiszta ruhát?
én is panelos vagyok és úgy csinálom ahogy az utolsó. Ha meleg van többször fürdetek és hintőporozok. Ha nagyon meleg van még estére se adok rá pelust. Klímát semmi pénzért nem szereltetnék fel nem tartom egészségesnek. Volt a másik lakásunkban, úgyhogy tudom milyen.
Nem értem miért lenne minden lakás közös folyosós. Max a tetőn tudnék átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!