Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam fél éves.2napja egész...

Kisfiam fél éves.2napja egész nap nyavalyog. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Nem beteg, nem jön a foga, olyan hisztis nyavalygás ez. De egész álló nap. A lakásban, a babakocsiban, lent, fent, mindig... Megviselte volna a 3 napos húsvéti menet? Valakinek van valami ötlete? Meddig tart ez? (Most betettem a kiságyába, 10 másodperc hiszti és most csendben játszik... 8-O )
2009. ápr. 14. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
5 és félhós a fiam és olyan érdekes ma délelött is babakocsiztunk meg utána is gondoltam majd alszik de nem. Nyügös volt, na ki tettem a játszoszönyegre és vigan el volt . Ezek szerint foglalkozás hiányzott neki .Uncsi volt a kocsizás mert ök már olyan értelmesek. Mos már több mindent észre veszek rajta még ki kell tapasztalnom. PL. vissza utasitja a kaját amit eddig még soha nem csinált és késöbb meg jó ízüen megeszi . Nagyon ügyesek már.
2009. ápr. 14. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én babám 5,5 hónapos és ugyanezeket csinálja.Szerintem már tudnak unatkozni,ezért mindig máshova rakom igy egy darabig lefoglalja magát./játszószőnyeg,kiságy,pihenőszék,nagyágy,terasz/
2009. ápr. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!