Milyen sportkocsit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Augusztus végén mennénk nyaralni, a kisfiam akkor lesz 8,5 hónapos. Mivel vonattal megyünk, lényegesen egyszerűbb lenne sportkocsit vinni, mint a dögnehéz babakocsit. Remélem, hogy addigra már stabilan fog ülni, de lehet, hogy még nem, ezért olyan kocsit vennénk, aminek dönthető a háttámlája és persze elfogadható áron van. Nektek melyik vált be?2009. ápr. 14. 14:03
2/3 anonim válasza:
Nekünk Pierre Cardin van,szeretem,és dönthető majdnem vízszintesig.
3/3 anonim válasza:
Én Top Ridert vettem, de csak kicsit dönthető a támlája. Viszont összesen 4 kiló!! Én második babakocsinak használom, mert bevásárláshoz nem jó, nem tudom megpakolni (megváltozik a súlypontja és feldől). Viszont ha bkv-zek, akkor a lehető legjobb! Én nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!