Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megjött, de össze-vissza....

Megjött, de össze-vissza. Normális ez?

Figyelt kérdés

1 évesek az ikreim, most jött meg a menzim, még mindig szopiznak. Szerencsére ez nem befolyásokja őket, de össze-vissza jön meg. Megjött, volt kb 4 napig egy betétnyi, aztán most meg 14 nap után megint. Ez se sok, lehet hogy nem is lesz több pár napig.

Lányom után 8 hónapra jött meg, akkor is összevissza volt egy darabig, de sok. Aztán 2 hónap után nem jött meg, csak 40 napra, aztán meg abbahagytam a bogyót mert terveztük a kistesót. Miután abbahagytam a bogyót, 3 napra rá rendesen megjött, aztán sikerült is a babaprojekt, tehát nem volt ideje beállni, akkor nem is foglalkoztam vele. De most nem tudom mennyire normális ez, vagy még beállhat, csak az elején ilyen?

Azelőtt 28 napos, hajszálpontos ciklusaim voltak, mármint terhességeim előtt.

2011. aug. 16. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg szoptatsz, teljesen másként működik a hormonháztartásod, mint "normál" esetben. Tehát semmi gond, ha rendszertelen a menstruációd, ne aggódj, majd beáll amikor nem lesz tejtermelés! Addig ez normális.
2011. aug. 19. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, abszolút normális.Amíg szoptatsz, nem lesz rendes, szabályos ciklusod.Én a kislányomat 8 hónapos koráig tudtam szoptatni.Ez idő alatt 2-szer jött meg, de ő az éjszakákat 6 hetes kora óta átalussza, így éjszaka más hormonok is termelődhetnek, így jött meg először, és 4 napig tartó pecsételés volt.Aztán megjött rá 3 hónappal, de az már rendes vérzés volt.Amikor abbahagyta a szopit, megjött kétszer, mindkettő 12 napig tartott..már azt hittem, megőrülök.Most jött meg harmadjára, de most nem csúsztam le a vérzés első napjáról, és elkezdtem a szokásos fogamzásgátlót szedni. ( Lyndinette 20) Remélem ez beállítja, úgy mint rég, hogy órára pontosan jött meg, és soha nem volt 5 napnál hosszabb.De amíg szoptatsz, minden normálisnak számít.Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sokáig tudsz ikreket szoptatni!!!
2011. aug. 19. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Hú, köszi. Akkor megnyugodtam, bár már eléggé unom. Megint egy nap van kicsi, aztán 2 nap nincs vagy fordítva.

Azon nevettem múltkor a boltban, hogy már nem is tudom melyik betétet szoktam venni, mert úgy megváltozott a csomagolásuk, hogy megértem megtalálni. :-)

Remélem azért kicsit beáll, nem úgy néznek ki a fiú, hogy abba akarnák hagyni a szopit.

2011. aug. 20. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok.A betéttel én is így jártam.Amikor először megjött, még nem akartam tampont használni.Ott álltam a Dm-ben, mint egy hülye, néztem, hogy melyik milyen, mert nem ilyen volt a csomagolásuk..:))
2011. aug. 20. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!