Miért sürgetik az anyukák a hozzátáplálás megkezdését?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 13:53
11/13 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam a kérdést, hogy valaki szórakozásból lepontozzon mindenkit! Köszönöm szépen az őszinte válaszokat!!!
2009. ápr. 14. 15:53
12/13 anonim válasza:
Engem is mindenki ezzel cseszeget. 5 hós a lányom, és elég a tejem. Szépen növekszik, hízik, és okosodik. Ha elég lesz neki, fél éves koráig nem is akarok neki más kaját adni. De a szüleim korosztálya és azok, akiknek már 10 évesnél nagyobb gyerekei vannak, abban nevelték a gyereküket, ha van is tejed, etesd 3 hós kortól. Mert akkor az volt a trendi. Azóta a védőnők már azt javasolják, ha elég a tej, fél éves korig az a legjobb. Ezért kell megküzdenünk ezzel a korosztállyal. Szeritnem.
13/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy surgetik. En peldaul azert kezdtem kostoltatni 4 honaposan, mert lattam, hogy kivanos. De akkor meg mind kifele jott, ahelyett, hogy befele ment volna a kaja. Most 6 honapos es 1 het alatt megtanult enni. Barmit megenne amit adnek neki, de minden ami nem tejcsi az csak mellekes neki. Akkor is, ha jol belekott meg elnyomtatja szopival.
Nekem is eleg lenne meg a tejem, de olyan edi amikor eszik. Ugy orul mindennek, amit ehet. Ebbol gondoltam, hogy mar eljott az ideje a hozzataplalasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!