Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes megelőzésként az...

Érdemes megelőzésként az echinacea angustifolia CH5-t adnom, ha most kezdjük a bölcsit?

Figyelt kérdés
2 éves lesz, a gyógyszerész ezt javasolta. Mivel csak 2 éves, így egy héten át napi 1x2 gyolyócskát javasolt, majd egy hét szünet. Érdemes adni neki, és jó ez az adagolás? Mik a tapasztalatok?
2011. aug. 15. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én adtam nekik annak idején,nem is voltak betegek kivéve egy bárányhimlőt.De az enyémeknek elég beton az immunrendszere,úgyh nem tudom mennyire lehet hasonlítani őket másokhoz.(Nagyfiam mikor iskolás lett,először második végén lett beteg.)
2011. aug. 15. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

1x2 golyót ajánlott a gyógyszerész????

Én úgy tudom, hogy a min. adagolás az 3 golyó egyszerre, de ebből nekünk mindig 1x5-öt ajánlottak 1 hétig, majd 1 hét szünet, stb.

2011. aug. 15. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is fura ez az adagolás, de azt mondta, annyi golyó, ahány éves. Remélem jól tudja...
2011. aug. 15. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem oviba megy a gyerekem, ez tényleg beválhat? Én is gondolkodok rajta, hogy adjak-e neki vmit, vagy sem?

HOgy kell pontosan adagolni? Bocsánat hogy én is csak kérdezek.

2011. aug. 15. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatod, mivel semmi hatóanyag nincsen benne, kárt biztos nem teszel vele. Egy gyógyszerész.
2011. aug. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!