Érdemes megelőzésként az echinacea angustifolia CH5-t adnom, ha most kezdjük a bölcsit?
Figyelt kérdés
2 éves lesz, a gyógyszerész ezt javasolta. Mivel csak 2 éves, így egy héten át napi 1x2 gyolyócskát javasolt, majd egy hét szünet. Érdemes adni neki, és jó ez az adagolás? Mik a tapasztalatok?2011. aug. 15. 14:17
1/5 anonim válasza:
Én adtam nekik annak idején,nem is voltak betegek kivéve egy bárányhimlőt.De az enyémeknek elég beton az immunrendszere,úgyh nem tudom mennyire lehet hasonlítani őket másokhoz.(Nagyfiam mikor iskolás lett,először második végén lett beteg.)
2/5 anonim válasza:
1x2 golyót ajánlott a gyógyszerész????
Én úgy tudom, hogy a min. adagolás az 3 golyó egyszerre, de ebből nekünk mindig 1x5-öt ajánlottak 1 hétig, majd 1 hét szünet, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is fura ez az adagolás, de azt mondta, annyi golyó, ahány éves. Remélem jól tudja...
2011. aug. 15. 15:20
4/5 anonim válasza:
Nekem oviba megy a gyerekem, ez tényleg beválhat? Én is gondolkodok rajta, hogy adjak-e neki vmit, vagy sem?
HOgy kell pontosan adagolni? Bocsánat hogy én is csak kérdezek.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod, mivel semmi hatóanyag nincsen benne, kárt biztos nem teszel vele. Egy gyógyszerész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!