Hogy kell adni (mennyit? ) az echinacea angustifolia homeopátiás szert 14 hónapos babának? 9CH! Az 5CH-ról és a 12CH-ról találtam leírást, de a 9CH-sról nem.
Vida Ágitól kérdeztek már ezzel a szerrel kapcsolatban, ezt találtam:
"Kedves Ági!
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Elmentem a gyógyszertárba, a gyógyszerész olyat tudott adni, hogy Echinacea angustifolia 9ch. Azt mondta, hogy ez ugyanaz, mint az Echinacea 5ch, viszont semmi tájékoztató nincs hozzá. Sőt, azt mondta, hogy adjak a gyerekeknek napi 3*5 golyót, és nem kell szünetet tartani, mehet folyamatosan. Még rá is kérdeztem, hogy megelőzésre??? Azt mondta, hogy igen. Nem sok ez egy kicsit?
Válasz: A két szer tényleg ugyanaz. Tényleg lehet ekkora adagot folyamatosan adni."
Én a saját homeopátiás könyvemben azt találtam, hogy felnőtteknek az 5ch-ból immunrendszer erősítésre, visszatérő felső légúti panaszok esetén naponta 1x5 golyó 1 hétig, majd 1 hét szünet, és ismét 1 hétig adni. Gyerekeknek külön nem volt kiemelve az adagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!