Nappali elalvásban segítség?!
Figyelt kérdés
10 hós babám mióta megtanult felállni egyszerűen nem akar elaludni nappal. Eddig nem volt semmi baj, az ágyában aludt el kb. 10 perc dünnyögés után. Mióta viszont tud állni, üvölt a kiságyban, akár 30 percig is (ez volt a max. amit kibírtam). Álmos tutira, mert dörzsöli szemét, fülét, illetve hót nyűgös. Aztán volt pár nap, hogy cicin aludt el, örültem, hgoy legalább vlahogy elalszik. Most pedig egy 3 napja ez se jó neki. Egy darabig cicizik aztán fogja és útnak indul, de közben dobálja magát. Mintha nem lenne ideje aludni. Az a baj, hogy így meg tiszta nyűg, nincs el sehogyse, csak esetleg ha felveszem :) volt esetleg hasonló nálatok? ez csak átmeneti és majd kinövi? vagy mit kéne tennem? hagyni a kiságyban? de ott egyszerűen torka szakadtából ordít állva hiába fáradt.2011. aug. 15. 12:28
11/12 anonim válasza:
Ringatás, éneklés, monoton (unalmas) hangon dünnyögés, sétálgatás vele, babakocsiban rázni, hátát simizni...
12/12 anonim válasza:
Én a kiságyba befekvős anyuka vagyok.
Ma megint úgy altattam, hogy feküdtem mellette, lenyomtam mindig a kis hátát, amikor fel akart ülni/állni. Halkan suttogva énekeltem neki, és közben a szemét simogattam lefele, hogy ne nyissa ki a szemét.
25 perc alatt elaludt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!