Hogy tudnam a babamat leszoktatni az agressziv evesrol? Cumisuvegbol eszik, sajna tejem nincs. Rengeteg levegot nyel, es ezert nagyon sokat bukik is. Van valami otletetek? Valaki jart mar igy? Kinovi? (amugy 6 hetes)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 20:07
1/7 anonim válasza:
Próbálkozhatsz. Nem túl nagy a luk a cumin? Vagy nem túl kicsi? Mindkettő lehet ok. Próbáld ki kicsit kisebbel és nagyobbal is.
2/7 anonim válasza:
Szia!Milyen cumisüveget használsz?A cumi is lehet a hibás,lehetséges,hogy nagyon ömlik belőle és talán ezért habzsolja...
Pici fiam 3hónapos és még mindig az 1-es (újszülötteknek való) erősségű cuclit használjuk,mert az eggyel nagyobb használatánál alig bírta nyelni a tápit szegény.
3/7 anonim válasza:
Igen, válts cumit, kezd egyel kisebb lyukúval. Én mélyebb hangon, a kezét fogva szoktam mondogatni szép nyugodtan hogy "lasssannn, lasssannn...", mintha ilyenkor nem falna annyira.
4/7 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 9 hetes és Ő is cumisüvegből eszik tápszert mert már sajna nincs tejem, és mi is így jártunk. Volt hogy amit megevett az összest ki is hányta annyi levegőt nyelt a mohósággal. Meg kell tanulnia neki is a cumiból is enni.Nekünk az Aventes 1-es cumi vált be, és vagy háromszor megbüfiztetem evés közben addig csillapodik a mohósága. Próbálj ki több cumit.
5/7 A kérdező kommentje:
egyes aventes cumit hasznalok...bufiztetem...probalom mondogatni neki hogy lassan...de nem hat
2009. ápr. 14. 11:10
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is volt ilyen probléma többször is. Én úgy tapasztaltam, hogy a kisebb lyukú cumiból nem jön annyira és ezért nem is tud habzsolni. És akkor volt még, amikor próbáltam kitolni az etetések közti időt. Ekkor nagyon éhes volt és ezért sietet.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat lanyok...probalkozom tovabb
2009. ápr. 14. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!