Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám minden áron fel akar...

Babám minden áron fel akar állni, pedig még csak 6,5 hónapos. Mászik és ül, ha veszek neki bébikompot akkor az jó lesz neki, hogy mit majd benne menni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bébikomp szerintem felejtős!

Gyógytornászként mondom!Majd magától megtanulni menni,nem kell enki semmi járás segító micsoda!Nekünk tuti nem lesz!A mi ksilányunk is 6 hósan mászott,és felállt most 7 hós korára és próbál oldalazva menni az ágyba kapaszkodva!

2009. ápr. 13. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én sem vennék neki semmit! főként akkor nem, ha korainak találod, az állását! ha még segítőt is veszel, még korábban állni fog, ami nem is biztos, hogy annyira jó. inkább essen-keljen, és tanuljon meg magától felállni! természetesen ez az én véleményem!
2009. ápr. 13. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Bébikompot NE!! Nem egészséges, nem tesz jót a gerincének és az egyensúly érzékének sem. Az én kislányom 6 hónapos volt, amikor felállt és majdnem 9 amikor elindult. Most 10 hónaposan már szalad. Nem siettettünk semmit, tudja mikor mi a jó neki. Engedd, hogy felfedezze a saját képességeit. Jó babázást!
2009. ápr. 13. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a bébikompot, nagyon egészségtelen. Majd ő tudja, hogy mikor álljon fel, nem kell különböző eszközökkel rákényszeríteni, deformálódnak tőle a csontok stb.

szintén gyógytornász

2009. ápr. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!