Megviseli a babákat, ha átállnak a napközbeni kétszeri alvásról az egyre?
Az én kislányom kb. 11 hónaposan állt át magától az 1 alvásra. Előtte így volt: 7-kor felkelt. 10-kor elaludt a cicin egy fél órát, aztán délután 2-kor még aludt 1,5 órát egyedül a kiságyban. Akkor már nem kellett a cici.
Aztán 11 hónapos lett, és 10-kor már látom, hogy dörzsöli a szemét, álmos, nyűgös. Cicizünk, kb. 20 percet nyammog (talán szendereg is egy kicsit, de nem igazán alszik), aztán egyszer csak "felpattan" és elkezd nagy vígan játszani, álmot elfújták. Kb. délig bírja, aztán leteszem aludni, és másfél órát alszik.
Én az elejétől kezdve hagytam cicin aludni, hiába ijesztgettek, hogy majd nem tudom róla leszoktatni. És tényleg magától elhagyta, de ez egy kényelmes átmenet, mert így legalább kicsit pihenhet, és így kibírja délig. Egy-két hónap múlva ezt is elhagyom, délután már most sem cicizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!