Babátok eszi az állatokat fogzáskor? Enyém nagyon!
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 08:42
21/23 A kérdező kommentje:
Ölemben van,és hirtelen rácuppan,tuti,hogy a foga miatt!Nekem is szokta a vállamat is,meg a térdemet is!Nem tudom miért undorító ez?
2011. aug. 16. 19:12
22/23 anonim válasza:
Nálunk az összes családtag állát és vállát (ha fedetlen, főleg akkor) rágni akarta. Nem engedtem neki, mert úgy voltam vele, hogy lehet, hogy nem teljesen tiszta és ez még főleg fél éves kora alatt volt De szerintem semmi gusztustalan nincs benne egyébként, nem tudom, miért kell ezen kiakadni.
A nyelvi félreértés meg tényleg nagyon vicces volt.
23/23 anonim válasza:
Nekem regen tobbszor kapta be az orromat, aztan cumizott rajta, masnak nem volt ilyen? mar nem csinalja, 11 honapos, szerintem vicces volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!