Babátok eszi az állatokat fogzáskor? Enyém nagyon!
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 08:42
11/23 anonim válasza:
Nekem nagyon ette 4 hónapos kora körül, aztán kijött a 2 alsó foga.
Most megint enné, 10 hónaposan mert több foga jön egyszerre, de nem hagyom, mert már 4 foga van....:)
12/23 anonim válasza:
Lilára "harapta", a csajosom imádja enni az állam és az orrom, nem tom melyik fáj jobban...
13/23 anonim válasza:
Az én fiam a kutyát harabdálta. Néha alig birtuk leszedni a gyereket róla. Érdekes, hogy a szerencsétlen kutya meg tűrte, és még véletlen sem kapott oda a gyereknek, pedig megesett, hogy nyüszitett a fájadalomtól.
14/23 anonim válasza:
A kutyát???Elég érdekes.Én biztos nem engedném meg hogy a kutyát harapdálja,sőt még puszilgatni sem. még akkor sem ha szoba kutya..Fúj..szőrős és akármilyen bacit vagy akármit elkaphat tőle.
15/23 anonim válasza:
nem ette a babám az állatokat.Max csirkét,azt is rántva.
16/23 anonim válasza:
Na most ez akkor csak nekem furcsa? Mit keres a gyerek szája az álladon?? Eszembe nem jutott volna hagyni hogy a gyerek az arcomat használja rágókának, ez milyen már? De nem is volt ilyenre nálunk példa valahogy...
17/23 anonim válasza:
Nekem a vállam (vállatok) rágja :-)
Viccen kívül, tényleg szopizza a vállam.
18/23 anonim válasza:
10.42-esnek: Te mennyit ölelgeted a babádat? Mert pusztán az, hogy magadhoz öleled, puszit adsz neki, olyan közelséget jelent, hogy simán bekaphatja az álladat (orrodat).
19/23 anonim válasza:
Bizony a kutyát. És mi sem engedtük neki, de amint nem néztünk rá egy pillanatig, ott termett. És nem , nem volt szobakutya, de nyár volt, és meleg, az ajtó meg nyitva, és a gyerek megtanulta kezelni az ajtóban lévő rács zárját. Perig pont miatta tette fel az apja.
20/23 diny77 válasza:
Az álladat? Miért engeded? Te nem vagy rágóka! vagy igen? :)) Az enyém nem rágott minket,erre vannak a rágókák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!