Milyen márkájú orrszívó jó?
És akkor ha megfázik hogy fújatod ki vele az orrát. Ha nem szívod le akkor a fülére is mehet és akkor meg fel kell szúrni. Az szerinted jobb lenne?
Van a Csöpi márkájú porszívóra csatalkoztatható orrszívó ami a Brendonban 1590 Ft, de ha nem akarod hogy később is féljen a porszívótól amikor nem is az orrát szívód akkor lehet venni elemes orrszívót is, ami a Brendonban 7990 Ft-tól kapható. Remélem tudtam segíteni.
én mindkét lányomnál csöpi porszívós orrszívót használtam az első megfázástól kezdve.
muszály szivatni különben felszúrhatják a fülét.
nagyon tudnak szenvedni mert aludni sem tudnak ha nincs kiszívva a kis orruk.
Én is Arianna márkájút használok, törhetetlen műanyagból van. A kisebbik fiam állandóan taknyolódik csóri, és nem is tudnék meglenni nélküle. A nagyobbik fiam 3 éves, nagyon jól, hatékonyan tud orrot fújni, de egy erősebb megfázásnál neki is használom, és hátulról szakad föl (lehet hallani). Azt ő nem tudja kifújni. Egyébként mindkét gyerekemnek megvan a nyálkahártyája.......
És nem csak fülgyuszi, hanem arcüreg gyulladás is lehet, ha nem szívod ki rendesen a gyerek orrát.
Még egy megjegyzés. Sajnos nekünk nem vált be sem az elektromos, sem az elemes, csak a porszívóra csatlakoztatható, az szívja ki tutira (a maximumon kell hagyni a teljesítményt!! az orrszi szabályozza az erősséget)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!