Mi történik, ha nincs rá lehetőségem? Mivel lehetne tisztítani. Lehet szájpenésze van A kisfiamnak, most úgy érzem, hogy én vagyok a felelős, mert nem mostam eddig, de senki sem mondta, bár gondolhattam volna.
Ha otthon vagy ajánlott tisztán tartani a cicit. A szájpenész fájdalmas lehet a picinek és a szopizást is abba hagyhatja ez miatt.
2009. ápr. 13. 12:18
2/12 anonim válasza:
nem attól lett szájpenésze,viszont,haszájpenésze van,akkor kezd el mosni a cicit,ne fertőzzétek egymást oda-vissza. a szájpenész gomba vagy herpesz vírus miatt alakul ki!
2009. ápr. 13. 12:34
3/12 anonim válasza:
Én mindig úgy csináltam, hogy vittem ilyen intim törlőkendőt magammal, ami nem illatosított volt. Azzal töröltem át, mert az kéznél volt mindig. Ha itthon voltam, akkor meg igyekeztem azért mindig megmosni. Próbáld ki esetleg ezt. leteszed az ágy mellé, és csak egy gyors törlés.
2009. ápr. 13. 12:36
4/12 anonim válasza:
így van, szájpenésze nem attól lett, ez szinte biztos! Ne aggódj, ezért nem te vagy a felelős! Sajnos ha ilyen hamar összeszedte, akkor valószínűleg nagyon érzékeny lesz ilyenekre! Ecsetelővel tudod neki kenni gyógyszertárban lehet rá venni!
2009. ápr. 13. 12:37
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
a kérdésem még, hogy nem baj ha a törlőkendő után bekapja a cicim, azt nem kell lemosni? köszi
2009. ápr. 13. 12:42
6/12 anonim válasza:
Szia! A Corában láttam kimondottan melltörlőkendőt. Ha nincs a közeledben,kérdezd meg a gyógyszertárban,hátha van.
2009. ápr. 13. 12:49
7/12 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet olyat kapni, ami semmilyen illatosító anyagot nem tartalmaz. azután nem baj, ha bekapja a mellet, mert az nem olyan anyag, amitől baja lesz!
2009. ápr. 13. 12:51
8/12 anonim válasza:
A Chicconak is van kifejezetten melltörlő kendője. Az árát sajna nem tudom, mert én is kaptam. Gyógyszertárban, bababoltban tuti van. Illat- és irritációmentes. Búzacsíra kivonatot és tejet tartalmaz. Ezzel csak áttörlöd és mehet a szopi. Nem kell lemosni! Jobbulást! :-D
2009. ápr. 13. 13:00
9/12 anonim válasza:
Én már a harmadik gyerekemet szoptatom, de napközben nem mosom meg a melleimet, hiszen minden este, vagy még esetleg reggel is zuhanyzom, így felesleges. Soha nem volt szájpenésze a gyerekeimnek. Amúgy sem szabad szappannal, tusfürdővel, csak langyos vízzel. Lehet, hogy nem is szájpenész,hanem tej van a babád szájában. Ha keveset szopizik, és több folyadékra lenne szüksége, attól is lehet lepedékes a nyelve.
2009. ápr. 13. 13:43
10/12 anonim válasza:
Szia!Biztosan nem a te hibád a baba szájpenésze,ne aggódj emiatt!Még a kórházban hallottam a tapasztaltabb anyukáktól,hogy sok kicsi már ott összeszedi.Az is lehet,hogy nála most jött elő,hiszen nagyon picike,nemrég érkezhettetek haza!
Juj,most lehet,hogy elcsodálkoztok,de én sosem mosom le a cicimet...:O Komolyan,eszembe sem jutott....Igazából az ő pici száján kívül napközben nem ér hozzá semmi,az apuka estefelé érkezik :)
Nyílván,ha izzadtabb lennék a kelleténél,megtörölgetném...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!