4 hónapos kisfiam most lett tápszeres. Akkor most biztos, hogy duci, beteges gyerek lesz, vagy ez csak riogatás?
Szia!
Ezen a riogatáson átestem én is.nagyobbik lányom 2 éves koráig szopizott vékony magas egészséges(3éves)
pici lányom mindössze 6 hetes koráig szopizott utána tápszert kapott és most 1 évesen ugyanolyan mint a nővére.bár kicsit betegesebb ,többször volt megfázva,de nem biztos hogy ez a tápszertől van,leht csak a nagyobbtól elkapja.nagyon jó tápszerek vannak már,ne aggódj nem lesz semmi baj!egészséges,lesz a kicsikéd tápszerrel is :).
írj privit nyugodtan ha tudok segítek ha kérdésed van.
mi mildibé és hipp tápszert ettünk.
Az első fiam tápszeres volt. Sohasem volt beteg, mondjuk jó húsban volt, de nem a tápszertől, mert ő 4,5 hónaposan megevett 7 dl!! tökfőzeléket uzsonnára. A kicsi fiam csak szopott, születése óta 2 hetente taknyolódik, és szintén jó húsban van.
Mivel tápszeres babáknál 4 hónaposan lehet a hozzátáplálást elkezdeni, szerintem te is tegyél így, és akkor nem fog annya tápszert enni!
Boldog babázást!
Manapság olyan tápszerek vannak... lehet hogy régen ez így volt,de manapság már nem.
Már 3éves lesz lányom és nem beteges,pedig 4 hónapos korától tápszeres. Vékony,nem duci.
De nekem is van a családban olyan gyerek aki több mint 1,5 évig szopizott és mégis 2× annyiszor beteg mint az enyém és túlsúlyos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!