Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nem marad meg a babája...

Akinek nem marad meg a babája a babakocsiban, hogyan viszi sétálni (szabad levegőre)?

Figyelt kérdés
Mióta ilyen meleg van nem szeret a babakocsiban lenni, előtte órákig sétáltunk,aludt, ha felébredt akkor sem sírt, de most, ordítva megyünk le, és max fél óra és jövünk is haza.Pedig úgy szeretnék sokat lenni vele a levegőn, és semmit nem tudok intézni így. Hordozókendő nem megoldás, "letörik" a derekam, több mint 7 kg, 3,5 hónapos;
2009. ápr. 13. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én az autósülésében szoktam kitenni az erkélyre, sok játékkal az ölében, úgy elvan egy fél órát a levegőn. aztán délután eltolom babakocsival egy fél órát. először nálunk is ordítás van, aztán kicsit lenyugszik, utána megint indul a sírás. így messzire sosem tolom. sokszor így is ölben hozom haza már, egyik kezemben a gyerek, máskkal a kocsit tolom:-)
2009. ápr. 13. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
hát pedig ilyenkor szerintem vagy hordozókendő vagy kenguru. nálunk nincsenek ilyen problémák, de a kisfiam annyira szereti a kengurut, hogy gyakran sétálunk azzal, pedig 8 kg 4,5 hónaposan. az én derekam is fáj, de a lényeg, hogy Ő élvezze!!
2009. ápr. 13. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi kétszer sétálunk, délután kenguruban, akár egy órát is. Fiam 7,5 kiló, 6 hós lesz. Nem könnyű cipelni, de imád nézelődni, ezért kibirom. Apa néha átveszi, ha már sok egy kicsit:)
2009. ápr. 13. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismét azt tudom írni, amit már több ilyen kérdéshez: tedd hasra a babakocsiban is:-) Az enyém sem marad meg másképp, szintén 3 és fél hónapos, viszont a hasán nagyon jókat alszik. Délelőtt 9-től délig elvan, ha a hátára tenném, csak üvöltés és nyüglődés lenne, alvás nem, az biztos. Így viszont nyugodtan alszik, még a kutyaugatás, zajok, semmi nem ébreszti fel, olyan jókat durmol. Az előbb is mellette szólalt meg a csengő, mert jöttek a locsolók a lányaimhoz, mégis alszik, mint a bunda:-) Egy próbát megér!
2009. ápr. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!