3 hetes babát babakocsiban lehet vinni levegőre 2-3 órát?
Figyelt kérdés
Lenne néhány elintéznivalóm és egyedül vagyok. Szerintetek lehet így baja? Elkezdtem már hozzászoktatni, eddig kétszer voltam vele sétálni 1-1 órát és nagyon jót aludt a friss levegőn. Annyi mindent mondanak már, mindenki más tanácsot ad, nem tudom, kire hallgassak.2010. szept. 27. 14:22
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan vidd! Ha már voltatok kint 1 órákat, a 2 óra se fog ártani :)) Az enyémek 1 hetes koruktól kint aludtak a teraszon a babakocsiban akár 3-3,5 órákat is. Még télen a legnagyobb hóesésben is. A te babád is jót fog a friss levegőn aludni, csak arra ügyelj, hogy ha megéhezne, legyen hol megetetni!
2/8 anonim válasza:
itt kellemes, napos idő van, talán egy kevés szél......szerintem kiviheted, ha esős, párás idő lenne az teljesen más
3/8 anonim válasza:
Hallgass a szívedre. :o)
De tényleg, gondold el, ha valakinek nem az első gyerek, akkor már korábban mennie kell iskolába óvodába a nagyobbakért, és akkor már nem csak a levegőn van, hanem még emberek között is...
Szépen felöltözteted, hogy ne fázzon (de túlöltöztetni sem kell), ha az orrát megtapintod, és az nem hideg, akkor biztosan nem fázik!
Aztán egy textilpelust a kocsi elejére csipeszelhetsz, és akkor a széltől is jobban védve van, ha meg bementek valahová, akkor nem hajolnak föl és nem tüsszentenek rá...
Nyugodtan menjetek és intézd el, amit kell!
Legjobbakat és gratulálok a babához!
5/8 anonim válasza:
szia, szerintem nyugodtan kiviheted, mi 3 hetesen már nagyokat sétáltunk !
Jó sétát!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2010. szept. 27. 16:34
7/8 anonim válasza:
Mi is most vagyunk 3 hetesek, de már másfél hete sétálunk, és alakult már úgy, hogy 2 órát voltunk oda.
8/8 anonim válasza:
persze, én is vittem 3 hetesen már hosszabb időben is, pedig az januárban volt, szakadó hóesésben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!