Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj, ha tejcsivel alszik...

Nem baj, ha tejcsivel alszik el a 7 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Kétszer alszik nappal. Két órát délelőtt és kb. ugyanennyit délután. Volt egy időszak, amikor magától elaludt, ha leraktam az ágyikójában (hason alszik). De amióta vissza tud fordulni a hátára hiába teszem le nem alszik. Most az a menet, hogy kb. 50-70 ml tápszerrel szépen elszundizik a kezemben, és aztán leteszem az ágyikójába. Később nem lesz ebből gond, hogy most tejcsivel alszik el? Tapasztalatok???
2009. ápr. 12. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lesz baj? Előbb utóbb minden gyerek leszokik róla, úgy ahogy minden gyerek megtanul járni, WC-be kakilni, írni-olvasi stb.

A legkisebb nálunk 10 hós és szintén tejcsin alszik el, majd kinövi, ne aggódj!

5 gyermekes anyuka

2009. ápr. 12. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem meg cicivel alszik!
2009. ápr. 12. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az én babóm 10 hós múlt...csak cicin hajlandó elaludni:)
2009. ápr. 13. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is egy ideig szépen elaludt egyedül, most viszont csak cicivel hajlandó. 7,5 hós
2009. ápr. 13. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
7 hós és cici :)
2009. ápr. 13. 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :-)))
2009. ápr. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!