Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos és e körüli korú...

13 hónapos és e körüli korú babád mivel játszik? Egyedül és veled? Mi köti le, mivel szeret tevékenykedni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
az enyém egy éves és két hetes, fiu. semmi játék nem köti le csak mindig kint akar lenni, öntözökannát cipelni, virágokatszedni, stb.. néha itt bent játszik apro autokkal, de álltalában a lábamon log még egyedül nem megy,
2011. aug. 12. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Holnap lesznek 1 évesek az ikerfiaim, imádják a labdákat, a kisautókat. Egy labdát elkergetnek mászva a lakásban van hogy fél órát is ketten. Kisautót tologatják, könyvet is nézegetnek néha. Van mindkettőnek kedvenc játéka, plüss meg csörgőszerű, az sokszor cipelik magukkal mindenhova. Van egy alagútjuk, az is szeretik, kukucsolnak egymással, van hogy mindketten benne ülnek.
2011. aug. 12. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
12 hónapos a kisfiam. Szeret könyveket lapozgatni, labdát kergetni, kisautókkal játszik. Egyedül nem marad meg, és nem sokáig köti le ugyanaz a játék vagy könyv. Ha kint vagyunk, mindenre felmászik, kavicsokat eszik vagy homokozik a virágágyásban :) Ha bent vagyunk, rajtam lóg, pakol és próbál bajba keveredni... :D
2011. aug. 12. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
mintha az első választ én írtam volna, csak nekünk lányunk van. de ő is mindig menne ki a kertbe, imádja a homokozót, fetrengeni benne. de általában négykázláb fel alá mászik a lakásban és játék helyett inkább felhúzza magát állásba és rütyőzik :)
2011. aug. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!