Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10,5 hos babám állandoan...

10,5 hos babám állandoan játszana a kutyával, nem baj?

Figyelt kérdés
1 éves a tacsko,oltott,féregtelenitett,ápolt kinti kutyusunk,a babám pedig mindig gyomrozza,simizi,nyuzza-huzza.Persze mindig törlöm a babám kezét popsitörlövel és nem engedem hogy a kezét a szájába vegye,de imádják egymást a kis tacskoval,a tacsi nyalja,de az arcát azért nem engedjük,de nem lesz baja kislányomnak?
2009. ápr. 12. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Az enyém a hatalmas németjuhászommal csinálja ugyanezt. Legyél mindig ott amikor együtt vannak a kutyával. Nem tudom mennyire igaz, de egy tanulmány szerint a kutya szájában kevesebb baktérium található mint az emberében. Persze én sem hagyom hogy nyalogassa a kutya a lányomat, de azért nem ruhangálok utána fertőtlenítő folyadékkal.
2009. ápr. 12. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz!

Az én kisfiam is oda van a kutyánkért , meg fordítva is igaz. Állandóan símogatná, én is megmosom utánna a kezecskéjét, nem hiszem, hogy baj lenne.

2009. ápr. 13. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!