Hogy tudunk így majd télen takarót használni?
Forog össze vissza a kiságyban, van egy kisplédje,azt huzza magával, és öleli, de ha bejön a hűvösebb jó lenne valami vastagabb nagyobb takaró. De így hogy??
Vagy majdcsak nyugton alszik már,és nem mászkál el:):)
9 hónapos
Mikor kisebb volt próbáltuk már a hálózsákot, de nem igazán vált be, sajna:(:(
De lehet megint megpróbáljuk.
az én babámat nem lehet betakarni, felébred és lerúgja, évszaktól és hőfoktól függetlenül.
télen hosszú ujjú body, pizsialsó, zokni az alvós "szerelése", de extrém hidegben adok a h.u. bodyra még egy rövidujjú pólót is, hogy két réteg legyen rajta.
Lehet, hogy ő ilyen, nem szereti a meleget. Lehet, hogy neked extrém, de sok ilyen kisgyerek van.. Nálunk a 4 közül egyik se tűri a meleget. Télen is max. 21 fok van a házban, éjjel meg 18-19. A gyerekeim most csak egy vékony pléddel (a lányom egy lepedővel!) takaróznak, télen egy nem túl vastag paplannal. A kicsi 3 éves lesz és amióta képes rá, lerúgja a takarót. A hálózsákot én is próbáltam,
volt vagy 3 hónapos... Hááát, nem sok sikerrel, mert fél óránként felébredt.. ahogy levettem róla, békésen aludt tovább. Azóta hagyom, aludjon úgy, ahogy jó neki. Most pl. egy plédet teszek rá este, de mire elalszik, már nincs rajta. Hozzáteszem: még nem volt beteg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!