Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a megoldás? Sokat bukik a...

Mi a megoldás? Sokat bukik a 3 és fél hónapos kisfiam, aztán korábban éhes a kelleténél.

Figyelt kérdés
Egy körfolyamat, amiből nem lehet kiszállni. Tele eszi magát, kihányja, aztán éhes és ordít. De ha nem kap annyit, amennyi szerinte kell neki, akkor szintén ordít, akár 1 órán keresztül is!Kapott nutriciát,de nagyon fájt tőle a hasa.Nem bírtam nézni,ahogy szenved.Kétszer próbáltam ki,de olyan állapotban én máskor nem láttam.Segítsetek léci,már nem tudom,mit tegyek.
2009. ápr. 12. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A bukás teljesen normális ha csak egy pici jön vissza és nem minden amit megevett. Én a helyedben gyakrabban adnék kevesebbet,mert lehet csak túleszi magát és a büfivel visszajön.
2009. ápr. 12. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is nem tudom, hogy tápszeres, vagy anyatejes babád van? Mit jelent az, hogy kihányja? Mekkora mennyiség jön neki vissza? Az egész adag, vagy csak kevéske. Általában azt szokták mondani, hogy a felesleg jön neki vissza. Vagy lehet, hogy túl mohón eszik, sok levegőt nyel, arra eszik tovább, így a a büfizésnél ez az adag jön vissza! Ilyenkor célszerű étkezés közben többször böfiztetni. Az mit jelent, hogy hamarabb megéhezik? Sajnos kevés az infó, hogy segíthessek!
2009. ápr. 12. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
3 hónapos koráig csak tejet kapott,de mostmár adok neki tápszert is,mertnem hízott rendesen a sok bukás miatt.Hát kb. az adag fele jön vissza,tehát nem csak a felesleg.Próbáltam gyakrabban adni neki, de nem bírtam a napi 8x etetést és neki se volt jó,ugyanúgy bukott.Ha nem ehet olyan tempóban(nagyon mohón eszik),ahogy szeretne vagy büfiztetni akarom evés közben, visít, ordít,ahogy csak bír.3100grammal született és most 5kg.
2009. ápr. 13. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Második voltam! Gondolom a gyermekorvos írta fel a tápszert! Beszéltél vele erről a problémáról? Ugyanis vannak olyan tápszerek, illetve folyadékok, amiktől nem bukik. Csak azért, mert bukik, nem kellene tápszert adni neki. A gyermekorvos ír fel olyat, amitől kevésbé bukik, s akkor anyatej mellett adod neki, s nem kell feltétlenül a tápszer!

Én a helyedben megbeszélném ezt egy gyermekorvossal, mert elküldheti a babát kivizsgálásra!

2009. ápr. 13. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondtam az orvosunknak, hogy nem jó a nutriton, de nem írt másikat.Majd nemsokára megyünk 4hónapos vizsgálatra és íratok fel.Az a baj,hogy van olyan,hogy egy időre(párnapra)abbahagyja és azt hiszem,hogy vége.Kíváncsi voltam gyógyszeren kívüli ötletekre vagy más gyógyszerre,ami használt.Köszi a segítséget!:)
2009. ápr. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!