Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Paprikaskrumpli 8 honaposnak?

Paprikaskrumpli 8 honaposnak?

Figyelt kérdés
Ehet 8 honapos baba paprikaskrumplit?persze virsli nelkul
2011. aug. 11. 12:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

A virsli a sok szója miatt allergizálhat, én sem bírom megenni, mert kiütéses leszek tőle, tehát azt még csak nem is főzném bele, de egyébként sem adnék egy ilyen idős gyereknek paprikás krumplit.

Régen nagyon sok mindent adtak a csecsemőknek, és tényleg itt vagyunk, de ráolvasással is gyógyítottak, sőt még boszorkányokat is égettek, ma mégsem tesszük... Lehet, hogy van valami alapja a hozzátáplálási táblázatnak... Egy óvatos anyuka, aki külön főz a 9 hónapos gyerekének, és még egy ideig külön is fog.

2011. aug. 11. 21:04
 22/22 anonim válasza:

Uh hát... nem tudom,látom,hogy ez őrült régi bejegyzés, de ... külföldön élek, itt lehet adni epret,mogyoróvajat,tojást pl 6hónapos kortól. Csirkemájat nem 10éves korig 🤣

Én kiwit is,áfonyát is lehet, adtam is nemrég,8hónapos a kislányom.

Paprikás krumplit is fogok adni egy szolidabb verzióban :)

Adtam már paradicsomos makrélát,tonhalkonzervet.. mert itt ajánlott és lehet. A narancsról is olvastam,hogy nem jó, meg a levekről... de itt az anyukák adják simán a narancsot. Úgyhogy a mit lehet és mit nem... hát.. ettől lehet meghibbanni,hogy mindenhol mindenki mást mond. 😮‍💨🥴

nov. 14. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!