Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves státusz adatokra ezek...

1 éves státusz adatokra ezek jók? Lent

Figyelt kérdés
10000 g, 78 cm, 6 fog, önállóan jár, 1 szót mond. 3860 g-mal született. nem háromszorozta meg a születési súlyát.
2011. aug. 11. 07:14
 1/6 anonim ***** válasza:

ha a doki nem mondott semmit akkor jó

miért neked nem tetszik ?

nem kell feltétlen triplázni 1 éves korra az csak egy megközelítő érték

2011. aug. 11. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jók ezek az adatok.

Nem kell megháromszorozni a születési súlyt.

2011. aug. 11. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Önállóan jár? Ne viccelj, ez tökéletes!!És több, mint 6 kilót hízott születése óta, ez is nagyon jó. Lányom 10 és fél hónapos ( született: 2490 g, 47 cm), most 7090 g, és 69 cm.2 foga van, és mivel picit hypoton, tornára is járunk, még sajnos nem is mászik, csak félig.Tegnap állt először négykézlábra..Én mit szóljak?
2011. aug. 11. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 8500 gr 1 évesen 4600-gral született,és én mit szóljak?Nem érdekel, a gyerek jól van és ez a legfontosabb.Sz@rom le a számokat!10 hós kora óta stabilan jár!Érdeklődő,ügyes baba.
2011. aug. 11. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
7: 59-es vagyok.Ne foglalkozzatok a súlyával!!Az a lényeg, hogy jól érzi magát, és ilyen ügyes, hogy már jár.Az én lányom meg fogja ugyan triplázni a súlyát, de még fel sem állt..én már annak is örülnék, ha mászni kezdene.Nem hogy járni!Borzalmas, hogy neki olyan nehézkes a mozgás.Járunk tornára, másztatom itthon, rugóztatom nagy labdán, hintáztatom plédben stb.Örüljetek annak, hogy mindent önállóan, magától csinált a babátok!És ha nem tripláz,akkor mi van?Semmi!
2011. aug. 11. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van 11.59-es.Bár nekem ehhez fél év kellett mire megemésztettem,hogy "fényevő" a gyerekem,hiszen 1 éves korára még duplázni se duplázott..:)Mindennek eljön minden babánál az ideje mi meg majdcsak triplázunk 3 éves korára ha így haladunk.:)
2011. aug. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!