Használ valaki rizslisztet?
Én használtam.
Krumpli helyett azzal sűrítettem ha kellet a főzelékeket, egy barátnőm ajánlotta, mert sokkal könnyebben használható, mint a rizs (pl. turmix).
Mondjuk 10 hónaposan már sokmindent ehet a baba, sima lisztet és zöldfűszereket, hagymát is, így nem biztos hogy ki tudod használni, de egy próbát megér, én szerettem és a fiam is.
A rizslisztet a lisztérzékenyek használják.
Ugyanúgy és azt kell vele tenni, mint a normálliszttel.
mint az első
de én még gyümölccsel keverve is szoktam adni a babának
2 teás kanállal beteszek egy bögrébe vizet adok hozzá és 30mp mikró és kész olyan sűrű lesz amennyi vizet teszek ki kell kísérletezni nálad milyen arányba kell keverni
de zöldségpürét is jó sűríteni
Szia! Én is azt használtam :) Sűrítettem az ételt (akár főzeléket, akár gyümölcsöt) később rántást is azzal csináltam a kicsikémnek.
Bármire használhatod rendes liszt vagy mondjuk keksz helyett. Jó dolog, mert nem okoz allergiát, és tényleg kényelmesebb a használata, mint a rizsnek.
Ajánlom még a rizstejet is, dm-ben 500.-/liter, ettől olcsóbbat sajna még nem találtam. De az sem allergizál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!