Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki rizslisztet?

Használ valaki rizslisztet?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtöl hallottam hogy gyümölccsel keveri össze.De hogyan?És még mire lehet használni 10 hónapos babának?Előre is köszi a válaszokat!
2011. aug. 10. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én használtam.

Krumpli helyett azzal sűrítettem ha kellet a főzelékeket, egy barátnőm ajánlotta, mert sokkal könnyebben használható, mint a rizs (pl. turmix).

Mondjuk 10 hónaposan már sokmindent ehet a baba, sima lisztet és zöldfűszereket, hagymát is, így nem biztos hogy ki tudod használni, de egy próbát megér, én szerettem és a fiam is.

2011. aug. 10. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A rizslisztet a lisztérzékenyek használják.

Ugyanúgy és azt kell vele tenni, mint a normálliszttel.

2011. aug. 10. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

mint az első

de én még gyümölccsel keverve is szoktam adni a babának

2 teás kanállal beteszek egy bögrébe vizet adok hozzá és 30mp mikró és kész olyan sűrű lesz amennyi vizet teszek ki kell kísérletezni nálad milyen arányba kell keverni

de zöldségpürét is jó sűríteni

2011. aug. 10. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is azt használtam :) Sűrítettem az ételt (akár főzeléket, akár gyümölcsöt) később rántást is azzal csináltam a kicsikémnek.

Bármire használhatod rendes liszt vagy mondjuk keksz helyett. Jó dolog, mert nem okoz allergiát, és tényleg kényelmesebb a használata, mint a rizsnek.

Ajánlom még a rizstejet is, dm-ben 500.-/liter, ettől olcsóbbat sajna még nem találtam. De az sem allergizál :)

2011. aug. 10. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sokat segítettetek.Még az érdekelne,ha gyümivel keverem,azt melegen tálaljam a picurnak?Gondolom ez azért jó laktató lehet így.Milyen étkezésre adtátok neki?Köszi.
2011. aug. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!