Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kislányomnak mennyi...

Nittababy kérdése:

5 hónapos kislányomnak mennyi bébi kaját adhatok naponta 2üveg az sok neki még?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Mondjuk ebédre megeszik 2 üveggel? Vagy egyet tízóraira, egyet ebédre? Mert akkor az nem sok úgy.
2011. aug. 10. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Kislányom ennyi idősen megevett ennyit. OK, nem mindig fogyott el az egész üveg, de ebédre, meg vacsira adtam neki, és szinte mindig megette az 1 üveget egy étkezésre.
2011. aug. 10. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Húú, szerintem rengeteg! Mondjuk kérdés h mekkora az üveg! :) De az enyém most 5,5 hós, és nem is eszik minden nap még gyümit, de ha eszik, az mondjuk 40 ml, olyan, amit itthon csinálok neki. Mit adsz neki amúgy?
2011. aug. 10. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy az én 5,5 hónapos lányomnak egy kanállal sem tudok adni, mert kiköpi, ahhoz képest sok. Az én lányom még nem érett a hozzátápláláshoz.

Én nem adnék a helyedben még most napi 2 üveggel. Szerintem elég az 1 üveg/nap.

2011. aug. 10. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
hát tízoraira meg uzsira megeszik körübelül másfél üveggel alma püré burgonyával lehet neki már olyat adni amiben nincsen gyümölcs és csak napi kétszer adjak neki ugye??mert van aki azt is mondta hogy csak reggel és este kell a tápszer neki mit gondoltok butaság??
2011. aug. 10. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Így nem sok. Bár múltkor olvastam itt egy anyuka válaszát, az ő 5 hónaposa ebédre megevett 2 üveg főzeléket! Én örülök, ha a lányom egy felet megeszik. Újabban nincs étvágya, de előtte volt, hogy elfogyott egy egész üveg. Meg tízóraira is a gyümi.

Amúgy nem butaság, nekem is mondta a védőnő, hogy maradjon a tápszer reggel meg este. Tízóraira gyümölcs, ebédre főzelék. A lényeg, hogy uzsonnára viszont tejpépet, vagy tejberizspépet kapjon, hogy meglegyen a tej alapú ételek mennyisége.

Szóval szerintem próbálhatod ebédre a főzelékek kóstoltatását is nyugodtan!

2011. aug. 10. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk nem kell már neki a bébi kaja de sír hogy éhes adhatok neki még +tápszert??
2011. aug. 10. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha éhes, akkor persze. Nálunk volt, hogy az üveg főzelék mellé megivott 90 ml tápszert!!! Na jó, ez egyszer volt, de többször kért utána, és olyan 30 ml-t ivott. Aztán azt elhagyta szépen, most már csak iszik utána pár korty vizet vagy teát.
2011. aug. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!