9 hónaposnak adhatok Rio Mare tonhalat? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 09:56
1/8 Orchidea001 válasza:
Én 6 hónapos kora óta adom neki, imádja!!
Krumplit főzök és azzal osszeturmixolom!
2/8 anonim válasza:
hivatalosan 1 éves kor alatt nem adható, de el tudod képzelni, hogy Norvégiában, vagy a skandináv államokban is megvárják az egy évet? Biztos nem! A nagyobbikkal én kivártam az egy évet, de a kicsi már evett 8-9 hónaposan. jól leöntöttem róla az olajat és én is krumplival, vagy rizsbe kerevre adtam, de volt, hogy tésztéval. Az elején inkább krumpli volt a gyerő. Ma napig heti rendeszerességgel esznek halat és imádják szerencsére! Szerintem nyugodtan adhatod te is
3/8 anonim válasza:
én meg akrémet szoktam neki.krumlipürébe,vagycsak úgy
4/8 anonim válasza:
a lányom még nem evett, de ma kipróbáljuk!!! :-)
Köszi az ötletet!!!
5/8 anonim válasza:
babám naaagyon szereti, krumplival, vagy tésztával! még nekem is nagyon izlik :)
6/8 anonim válasza:
Olajon megfuttatsz egy pici aprított fokhagymát, rá egy konzerves aprított paradicsomot (vagy jó leveses paradicsomból kettőt - héja nélkül), rá két konzerves rio mare tonhal (lecsöpögtetve róla az olajat), pici bazsalikom, esetleg petrezselyem, egy tömlős natúr sajt, összerottyan, és durum spagetti vagy penne tésztával tálalod. Nagyon fincsi!
7/8 anonim válasza:
13.09-es vagyok. Amit még csináltam: krumplit megfőztem sós vízben, leöntöttem róla a vizet, majd felöntöttem egy kis házi paradicsomlével, elkevertem benne a lecsöpögtetett tonhalat, és összerottyantottam. Kisfiam nagyon szerette ezt is.
8/8 anonim válasza:
elég drága szerintem, akkor már inkább jégre rakottan vegyél harcsát, vagy afrikai harcsát.
Abból csinálhatod úgy, hogy nektek pörkölt, neki meg párolod vagy sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!