Háti hordozó vagy babakocsi?
Külföldön élünk, látogatóba jöttünk több hónapra Magyarországra 1 éves kislányunkkal. Babakocsit nem hoztam haza, mert nővérem azt mondta, tud kölcsön adni. Adott is. De a babakocsi borzasztó. Quinny zapp-ot adott kölcsön. Nem lehet megdönteni a háttámláját-kislányomnak kényelmetlen. Biztonsági övének vállpántja a fejénél húzódik, nem tudok rajta állítani, ki tud belőle bújni a gyerek, mellesleg zavarja, dörzsöli. A napvédő tetőt se lehet normálisan kinyitni, táskát nem tudok rárakni a tolókarjára, mert lecsúszik, de menet közben se tudok belőle semmit se kivenni anélkül, hogy le ne venném, mert annyira nem lehet hozzáférni. Egyik keréknél fék, másik keréknél a kioldás?! Alul nincs kosara, esővédő nincs hozzá, totál belesüt a gyerek szemébe a nap, 3 kerekű, így kizárt, hogy az akadályt "sávváltás" nélkül ki tudjam kerülni:D Hogy miért ilyen drága ez a babakocsi, még nem jöttem rá:D De hogy teljesen alkalmatlan a feladatra, az 5 perc alatt kiderült. Elég nehezen veszi az akadályokat is.
Arra gondoltam, hogy vagy veszek egy normális sportkocsit, vagy háti hordozót, és akkor tudnék bicajjal is közlekedni a lányommal, meg háti hordozóval akár gyalog is cipelhetem. Van nekünk otthon, de nem hoztuk el.
Melyiket vennéd: háti hordozó vagy babakocsi? Persze használtan. Van itt egy bolt, onnan fogom venni.
Babakocsit, háti hordozóban sem lehet hátradönteni ha elalszik nem? Meg sokkal kényelmesebb. Használtan egész jókat is lehet venni én ezt tenném (:
Most meglepődtem, pedig én is jónak gondolnám az ára és kinézete miatt ezt a kocsit.
Már vettem babakocsit, de legtöbbször jobb lenne, ha lenne háti hordozóm is, vagy biciklis ülésem. Nem a legszuperebb babakocsit vettem, de már elméletileg csak 1-1.5 hónapra kell.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!