Milyen kis laptopot ajanlanatok 3eves koru kisfiunak?
utolsó vok: itt még vannak, nézd meg ezeket is.. de én olyat vennék, aminek nagyobb a képernyője, hogy jobban lássa a feladatokat...
Amúgy én írtam, hogy pedagógus vagyok és a férjem intormatikus mérnök amúgy. Az oviban elég sok informatikus kiskölyök járt, hát sajnos ők inkább a gép előtt ültek 3 éves koruktól és nem ovistornára vagy úszni jártak... már 9 évesek és nagyon meglátszik rajtuk (szemüveges dagi gyerkőcök, amúgy értelemesek, de sajnos nem lelik örümüket a testnevelés órán). Szóval finomítom, ha veszel valamilyet, akkor lehetőleg logikai játékok legyenek rajta.
És mellette vidd el sportolni, ne csak ez legyen az öröme. Azért írom, mert az én férjem ilyen játékokon nőtt fel és most már bánja ő is. Nem vitték sportolni, pedig egy 3-4 éves gyereknek már ovistornán a helye. Az én férjem a legnagyobb ellenzője így. Ő most pótolja az elveszett éveket, mert naponta 50 kilómétert bringázik melóba ill. onnan jövet, focizik stb. De!!! Ő is bánja, hogy annak idején nem volt más is az életében, mi nem rontjuk majd el...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!