Milyen játékot ajánlanátok egy 13 hónapos kisfiúnak?
Kisfiam 13 honapos lesz par nap mulva es szulinapjara vettunk neki epitokockat. Nem fabol hanem azt az osszerakhato lego tipust csak nagy kockak. Bocsi nem tudom a nevet inkabb linkelek. :)
O nagyon szereti, par napja kezdte o is egymasba tenni oket, kisse meg ugyetlen de par nap es menni fog. Azt is szereti, ha en az asztalra raepitek es o leszedegeti. Probalja o is felrakni ra.
A masik amit kapott es nagyon szeret egy csomag egyszeru allatka. Nagyok, hogy ne lehessen oket lenyelni. Ilyenre gondolok:
Ezt teszi veszi, pakolgatja en probalom neki tanitani az allatokat es a hangokat. Mar egesz jol megy. Kedvence a zsiraf es ezt fel is ismeri. Ami meg bevalt az a labda. ezt szereti guritani es van egy chicco zenelo nyomogatos hangszerunk amit nagyon szeret.
Minden hangszernek mas hangja van.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Olyan állatokat hol lehet kapni?
És azt a zenélőt?
Köszönöm.
Az én fiam szerette/szereti azóta is:
- nagy dömper: tologatja benne a cuccait, beleül és lökni kell
- egy nagy kék kemény gumi nyúl, amire rá lehet ülni és ugrálni lehet vele (nem tudom, mi a neve)
- kis autók minden mennyiségben és formában
- labdák
- Montessori torony
- fogantyús puzzle
- egyszerű formabedobó
- mindenféle autó, elefánt stb., ami hangot ad ki, ha megnyomsz rajta valamit
- játéktelefon és - távirányító
- búgócsiga
- és végül, de nem utolsó sorban, lapozgatós könyvek rengeteg, főleg az állatosok
- tologatós játék (nekünk spec sárkány van, de tudod, az a bizonyos csattogós szárnyú lepke, csak mi olyat vettünk, amin semmi nem csattog)
Még annyi, hogy az építőkockát azért nem írtam, mert az enyém nincs oda érte a mai napig, pedig 16 hónapos. Építgetünk, de inkább ki- és visszapakolni szereti a dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!